Fodbehandling Blommenslyst - find fodplejer eller fodterapeut i Blommenslyst nedenfor

 

 

Her på siden kan du nemt og overskueligt finde en dygtig og professionel lokal fodplejer eller fodterapeut i Blommenslyst.

 

Uanset hvilken form for fodbehandling du har behov for, vil du kunne kontakte en af nedenstående klinikker for et godt tilbud på en hurtig, effektiv og professionel fodbehandling.

 

Behandlingen består typisk af flere forskellige ting herunder bl.a. neglefilning og klipning, fjerning og filning af hård hud under fødderne, dejlig og behagelig fodmassage som hjælper til at øge blodgennemstørmningen i fødderne, eventuel påføring af neglelak samt behandling med negleolie og meget meget andet.

Fodplejer eller fodterapeut?

Hvis du blot skal have udført en god og professionel behandling af diverse former for hård hud, ligtorne, nedgroede tånegle og andre gener i fødderne, så kan du fint benytte både en fodplejer såvel som en fodterapeut.

 

Skal du derimod have lavet et godt støttende skoindlæg til dine hverdagssko eller dine sportssko, eller har du forskellige sygdomssymptomer såsom f.eks. gigt eller sukkersyge, og får du derfor tilskud til dine behandlinger, så er det en statsautoriseret fodterapeut du skal kontakte.

 

Hvis du har brug for hjemmepleje, kan du læse ud for den enkelte klinik neden for, om de tilbyder MOBIL FODPLEJE.

Kontakt en klinik om fodbehanding i Blommenslyst nedenfor