Fodbehandling Svendborg - find en dygtig fodplejer eller fodterapeut i Svendborg nedenfor

 

 

Her på siden, kan du nedenfor nemt og hurtigt få et overblik over nogle af de forskellige fodplejere og fodterapeuter der findes i Svendborg.


Skal du have udført effektiv fodbehandling, er det en rigtig god idé, at benytte professionelle og uddannede personer, som ved hvad de laver.

Om fodbehandlingen - det kan en fodplejer og en fodterapeut i Svendborg tilbyde

En fodplejer såvel som en fodterapeut har begge gennemgået en uddannelse som gør dem til eksperter inden for fodbehandling. En fodplejer uddannelse tager typisk op til 14 måneder, mens en fodterapeut uddannelse typisk tager 18 måneder.

 

Begge uddannelser giver ekspertise i at tilbyde de mest almindelige behandlinger inden for fodpleje og fodbehandling herunder f.eks. fjernelse af hård hud og ligtorne, fodmassage som kan øge blodgennemstrømningen i fødderne, behandling af nedgroede tånegle, fodbad, slibning og klipning af negle på fødderne, slibning af huden, påføring af negleolie, generel rådgivning omkring pasning og pleje af dine fødder, samt eventuelt påføring af neglelak.

 

En fodterapeut kan tilbyde specialfodbehandling

En fodterapeut kan også tilbyde behandling af patienter inden for forskellige sygdomsgrupper, herunder bl.a. patienter med gigt- og hudsygdomme, sukkersyge og dårligt kredsløb.

 

Som noget specielt er en fodterapeut også uddannet i at udføre professionelle og støttende skoindlæg til hverdagssko, sportssko og meget andet.

Find en fodklinik i Svendborg nedenfor

Nedenfor kan du se mere information i form af telefonnummer, mail-adresse, hjemmesideadresse mm. på den enkelte fodklinik.


Du kan også se om den enkelte fodklinik tilbyder MOBIL FODPLEJE.